Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър bTV/ Фейсбук ГЕРБ и парламентарното мнозинство днес

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTV/ Фейсбук ГЕРБ и парламентарното мнозинство днес
Коментари Харесай

Нинова: Борисов си купува лично оцеляване с вашите пари, за да си допълни онова чекмедже

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър bTV/ Фейсбук 

ГЕРБ и парламентарното болшинство през днешния ден направиха ритуално самоубийство от боязън. Деа имаш болшинство и да можеш всички решения и да не го правиш демонстрира боязън, това разяснява след проваленото изключително съвещание на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Бойко Борисов сподели по какъв начин се разрушава законността, раздаването на пари може да става само посредством закона за бюджета, акцентира Нинова, която добави че напоследък са раздадени или обещани 2 милиарда лв.. „ Борисов си купува персонално оцеляване с вашите пари с цел да си добави това чекмедже “, сподели още тя и заключи, че днешният неуспех на съвещанието на Народното събрание е доказателство за тирания и институционална рецесия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР